Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Ügyfél kapcsolati űrlap

Megkérnénk Önt, hogy a számla kiállításához, illetve a rugalmasabb kapcsolattartáshoz az alábbi adatokat szíveskedjen kitölteni! A mezőket kitöltve és a biztonsági kódot megadva, az űrlap befejezéséhez kattintson legalul a narancssárga színű "Küldés" gombra.

Az űrlap kitöltése után kérjük (ha eddig még nem tette meg), végezze el a regisztrációt, és kezdje el feladni hirdetését.

A *-al jelölt mezők kötelezően kitöltendőek a számlázáshoz!

* Szálloda neve (Azonosításhoz szükséges adat)
Kérjük az alábbiakban adja meg az azonosításhoz a szállodájának nevét.

* Vállalkozási forma
Kérjük, hogy a felsoroltak közül, válassza ki a megfelelő vállalkozási formát.

* Név (Cég, vállalkozó, vagy adószámos magánszemély neve)
Kérjük az alábbiakban adja meg cégének rövidített nevét a vállalkozási formával együtt (Kft., Bt., Kkt., Kv., Rt., stb.), vállalkozásának, illetve adószámos magánszemély esetén saját nevét. Egyéni vállalkozó esetén kérjük azt feltüntetni E.V. jelöléssel a név után.

* Cím (Cég, vállalkozás székhelye, vagy adószámos magánszemély címe)
Kérjük az alábbiakban adja meg cégének, vállalkozásának székhelyét, illetve adószámos magánszemély esetén saját címét az alábbi formátum szerint. 9028 Győr, Régi Veszprémi u. 10.

* Adószám (Cég, vállalkozás, vagy adószámos magánszemély adószáma)
Kérjük az alábbiakban adja meg cégének, vállalkozásának adószámát, illetve adószámos magánszemély esetén saját adószámát, amit a magánszállás üzemeltetéséhez kapott. Amennyiben csak EU-s adószámmal rendelkezik, abban az esetben azt adja meg.

* Milyen típusú számlát kér?
Cégünk alapértelmezetten elektronikus, azaz e-számlát állít ki vevői részére a kifizetett szolgáltatásról, ami megfelel a hatályos jogszabályoknak. Az e-számlát emailben juttatjuk el a regisztrációkor megadott címre. Amennyiben Önnek hagyományos papír alapú számlára van szüksége, azt az alábbiakban jelezze felénk.

Postázási név
Kitöltendő, amennyiben eltér a számlázási névtől.

Postázási cím
Kitöltendő, amennyiben eltér a számlázási címtől.

* Kapcsolattartó neve
Kérjük töltse ki az alábbi mezőket a rugalmasabb kapcsolattartás végett. Erre azért van szükség, mert regisztrációkor csak felhasználónevet kér a rendszer.

* Kapcsolattartó telefonszáma és/vagy mobilszáma
Kérjük adja meg telefonos elérhetőségét, ha szükség van az Ön elérésére a hirdetéssel, vagy számlázással kapcsolatban.

* Kapcsolattartó email címe
Kérjük adja meg levelezési elérhetőségét, ha szükség van az Ön elérésére a hirdetéssel, vagy számlázással kapcsolatban.

Kapcsolattartó FAX száma
Amennyiben Önnek bármilyen iratra van szüksége cégünktől, és nincs internetkapcsolat, abban az esetben erre a FAX számra tudjuk küldeni a kért dokumentumokat. Más esetben nem használjuk, mivel a "Ne vágj ki minden fát!" elkötelezett hívei vagyunk.

Megjegyzés
Kérjük írja be az alábbi mezőbe megjegyzését, észrevételét, javaslatát a weboldallal, szolgáltatásunkkal kapcsolatosan. Köszönjük, hogy időt szakított az űrlap kitöltésére. További Üzleti Sikereket Kívánunk! Hotelt.hu Csapata

* Biztonsági kód (kis és nagybetű nem számít)
captcha

 

– Tájékoztató

Napjainkban egyre inkább terjed a számlázással kapcsolatban az a megoldás, hogy a számlát nem személyesen vagy postán juttatja el az eladó a vevőnek, hanem a számla kibocsátója lehetővé teszi annak kinyomtatását az internetről a másik fél számára. Ez lehet elektronikus e-számla emailben, vagy papír alapú számla emailben.

2012.04.13-tól cégünk is a számlaküldés ezen formáját választotta a Számlázz.hu használatával.

A számla kibocsátási módját tekintve kétfajta számlát különböztetünk meg: a papíralapon kibocsátott számlát, és az elektronikus úton kibocsátott számlát. A papíralapú számlának szintén két fajtája van: a nyomtatványként nyomdai úton előállított számla/számlatömb kitöltésével kibocsátott, és a számítástechnikai eszköz útján előállított és papírra nyomtatott számla. A számítógépes program segítségével előállított számla szintén papíralapú bizonylat, melyet ki kell nyomtatni. A cégünk által kiállított ill. megküldött számlák megfelelnek a számlázó programmal, mind pedig a számla tartalmával kapcsolatos 24/1995. (XI.22.) PM rendelet szerinti követelményeknek. A számítástechnikai eszköz útján előállított és papírra nyomtatott számla alkalmas adóigazgatási azonosításra, mert szigorú számadás alá vont, mely a teljes körű elszámolást jelenti.

A papíralapú számlák aláírása nem szükséges, bár semmi nem tiltja. A számlán nem kell feltüntetni, hogy az eredeti vagy másolati példányt tartjuk-e a kezünkben, tehát megszűnt a példánysorszámozás.

Mivel az emailben kiküldött számla még nem teljesen elterjedt Magyarországon, igényelhet egy példányt postai úton. Ezen kérést a fentiekben levő * Milyen típusú számlát kér? kérdésnél tudja felénk eljuttatni, amely mezőnél szíveskedjen a “Papír alapú számla postázva” lehetőséget megjelölni.

Köszönjük, hogy időt szánt ránk az űrlap kitöltésével!

A további sikeres együttműködés reményében üdvözlettel,
Fisheye-Design Kft.

Az űrlap használatával szóljon hozzá!

*